Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Coniferenhaag vat vlam op vakantiepark

Toegevoegd: 15-04-2022, 21.29 uur
Omstanders konden het vuur doven.
Omstanders konden het vuur doven.
© Foto: Brandweer Breskens
Door: Remi Mesu

BRESKENS - De brandweer van Breskens vrijdag uitgerukt voor een buitenbrand op een vakantiepark in Breskens. Toen de brandweer arriveerde op de locatie was het vuur al gedoofd.


De meldkamer kreeg rond 14.30 uur een alarmering van een buitenbrand op een vakantiepark aan de Langeweg in Breskens binnen. Omdat het om een coniferenhaag zou gaan die vlam had gevat, moest de brandweer van Breskens met spoed uitrukken.

Toen de bluslieden aankwamen op de locatie van de brand, bleek dat omstanders de brand al succesvol hadden geblust. Hierop hoefde de brandweer alleen maar het restvuur af te blussen. De brandweer laat weten dat bossages door het zonnige weer snel opdrogen. Daardoor ontstaat er een groter risico op buitenbranden. De brandweerlieden roepen mensen op meteen 112 te bellen als men brand of rookverschijnselen in tuinen of natuurgebieden ziet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren