Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt lantaarnpaal omver en ramt hekwerk

Toegevoegd: 16-04-2022, 13.21 uur
Door: Roland de Jong

DOMBURG - Een automobilist is zaterdag aan het begin van de middag in Domburg tegen een lantaarnpaal gereden en vervolgens tegen een hekwerk tot stilstand gekomen. De bestuurder raakte lichtgewond.


De Duitse automobilist reed rond 11.50 uur vanuit het centrum van Domburg over de Schelpweg richting Westkapelle. Ter hoogte van vakantiepark Hof Domburg reed de man met zijn voertuig tegen een lantaarnpaal. Deze klapte volledig om. Vervolgens reed de man tegen het hekwerk van de golfbaan.

Ambulancemedewerkers hebben de automobilist onderzocht maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn. Hij kon ter plekke worden behandeld. Bergingsbedrijf Kuzee kwam naar de Schelpweg om de auto te takelen. Dit bleek nog niet zo’n eenvoudige klus want het voertuig zat vast op een houten paal van de afrastering.

Medewerkers van het Roompot-vakantiepark hebben samen met politieagenten en handhavers van de gemeente Veere het verkeer langs de ongevalslocatie geleid.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (18-4-2022 om 16:24)
Wat was deze man aan het doen tijdens het ongeval? Of reed hij te hard aangezien je een lantarenpaal met een personenauto niet omver krijgt. Is sterker dan een boom.
Popeye (16-4-2022 om 14:39)
Met t aantal fietsers wat pas vanmiddag op pad gegaan is mag men zich gelukkig prijzen.
Cookie-instellingen beheren