Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel rook bij brand in woning Vlissingen

Toegevoegd: 14-11-2001, 23.59 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant

VLISSINGEN - In een benedenwoning aan de Hogeweg in Vlissingen is gistermiddag brand uitgebroken. De brand ontstond in de slaapkamer.

De precieze oorzaak is onbekend, maar volgens de officier van dienst van de brandweer is het goed mogelijk dat kortsluiting de brand heeft veroorzaakt. Er was een flinke rookontwikkeling.

Het was in eerste instantie onbekend of iemand zich in het huis bevond. Daarom werd met groot materieel uitgerukt. Twee tankautospuiten en een ambulance reden naar de woning. De bewoner bleek op zijn werk te zijn. De brandweer heeft voor de zekerheid ook de bovenwoning open gebroken. Daar bleek alles in orde te zijn.

De stichting Salvage is ingezet. Die zorgt voor tijdelijke huisvesting voor de gedupeerde Vlissinger.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren