Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Bootjes met pech bij Braakman in Hoek

Toegevoegd: 16-04-2022, 18.49 uur
Bootjes met pech bij Braakman in Hoek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HOEK - Het waterongevallenbestrijdingsteam van de brandweer Terneuzen is vrijdagavond laat uitgerukt nadat op de Braakman bij Hoek twee watersporters in problemen waren gekomen.


Op de voormalige zeearm waren twee bootjes die kampten met technische problemen. Hierdoor konden ze niet meer zelfstandig naar de haven komen. Rond 23.10 uur werd alarm geslagen bij de hulpdiensten. Vanuit Terneuzen werd even later het waterongevallenbestrijdingsteam van de brandweer zonder spoed ter plekke gestuurd.

Vanwege de duisternis was het voor de brandweerlieden even zoeken naar de juiste locatie maar uiteindelijk konden de beide boten met behulp van de brandweerboot weer veilig naar de haven worden gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (17-4-2022 om 12:36)
Volgende keer gewoon een paar roeispanen meenemen. Heb je in iedergeval toch iets waar je je mee kan behelpen.
Cookie-instellingen beheren