Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie druk met conflicten en mishandelingen

Toegevoegd: 17-04-2022, 08.46 uur
Politie druk met conflicten en mishandelingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is dit weekend al diverse keren ingezet bij conflicten, opstootjes en mishandelingen. Dat blijkt uit verschillende posts van politieagenten op hun officiële social media-accounts.


De Walcherse politie werd in de nacht van vrijdag op zaterdag ingezet voor een melding van huiselijk geweld. De verdachte werd door de politie aangehouden. Agenten gingen zaterdagmiddag met spoed naar een conflict in Sint-Annaland. Na bemiddeling door de politie besloten de betrokkenen om de zaak onderling op te lossen.

Eveneens zaterdagmiddag werden meerdere politie-eenheden op pad gestuurd nadat was gemeld dat in Stavenisse een vechtpartij gaande was. Ter plekke bleek er een conflict te zijn geweest waarbij één van de betrokkenen mishandeld was. De agenten hebben met het slachtoffer afgesproken dat op een later moment aangifte zou worden gedaan.

Vannacht ging de politie onder meer af op een melding van een lastige gast bij een paasfeest in Heinkenszand. Op de Markt in Kruiningen ontstond een opstootje. De politie heeft hier ingegrepen waarna de rust wederkeerde.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (17-4-2022 om 11:27)
Geen tijd en energy in verspillen ,gewoon hen gang laten gaan vroeger kwam de politie ook niet in actie voor deze flauwe kul
Marcus Aurelius (17-4-2022 om 09:51)
Volle Maan ej
Cookie-instellingen beheren