Weerbericht:
Zonnig en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Personenauto’s getakeld na botsing in Goes

Toegevoegd: 17-04-2022, 11.58 uur
Geen van de betrokkenen bleek gewond te zijn geraakt.
Geen van de betrokkenen bleek gewond te zijn geraakt.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

GOES - Na een botsing zijn op Eerste Paasdag in Goes twee personenauto's getakeld. De betrokkenen werden door de ambulancedienst onderzocht maar niemand bleek gewond te zijn geraakt.


De aanrijding vond rond 11.00 uur plaats bij de kruising van de Manneeweg en de Kattendijksedijk. Nadat het ongeval bij de hulpdiensten was gemeld, kwamen twee politie-eenheden en een ambulanceteam ter plekke de betrokkenen werden nagekeken maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

De politie heeft de betrokkenen gesproken en een takelbedrijf ter plekke gevraagd. De beide voertuigen hadden namelijk dusdanige schade dat zij niet meer zelfstandig verder konden rijden. Over de oorzaak van de aanrijding is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cocoh (18-4-2022 om 09:22)
Het is wachten op een dodelijk ongeluk, op deze weg wordt belachelijk hard gereden!
Cookie-instellingen beheren