Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsendieven actief langs Walcherse kust

Toegevoegd: 17-04-2022, 18.57 uur
Fietsendieven actief langs Walcherse kust
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - De agenten van het basisteam Walcheren waarschuwen op social media voor fietsendieven. Deze zijn voornamelijk actief langs de kust.


Door het zonnige weer komen veel strandbezoekers met de fiets naar het kustgebied. Zij stallen hun fietsen bij de strandovergang. De agenten willen deze mensen er op attenderen dat er momenteel in dit gebied fietsendieven actief zijn. Richting (en in) het zomerseizoen neemt het aantal fietsendiefstallen toe. 

De politie geeft onder andere als tip om de fiets goed op slot te zetten met meerdere sloten. Ook is het verstandig om te fiets vast te zetten aan een vast voorwerp, bijvoorbeeld een lantaarnpaal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ewa (18-4-2022 om 00:40)
Kost = lost hieronder dat mogen duidelijk zijn hopelijk worden ze snel gepakt dan is dat weer een zorg minder...su6!
Ewa (17-4-2022 om 20:38)
Iedereen moet met zijn poten van andermans spullen afblijven met of zonder slot, fiets of geen fiets zet gewoon zoveel als mogelijk beelden van deze kneusjes online die te lui of te kneus zijn om gewoon normale manier te verdienen dan kost het zich vanzelf op vaak zijn het dezelfde kneusjes.
vanpuffelen (17-4-2022 om 19:19)
Ik ben voor: Meer lantarenpalen bij het strand. Is weer een zinvolle tip van de politie .
Cookie-instellingen beheren