Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Persoon onder zand bedolven na graven kuil

Toegevoegd: 17-04-2022, 19.21 uur
Persoon onder zand bedolven na graven kuil
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - Op het strand ter hoogte van de Vroondijk bij Vrouwenpolder is zondagmiddag een persoon bedolven geraakt onder het zand nadat een kuil was ingestort.


Het slachtoffer was aan het graven geweest op het strand maar het zand rondom de put bleek niet stabiel genoeg: de kuil stortte in en de persoon werd bedolven. Rond 16.20 uur werden de hulpdiensten gebeld. Naast de ambulancedienst werd ook de bemanning van de strandjeep van de brandweer Burgh-Haamstede met spoed ter plekke gestuurd.

Ter plaatse aangekomen bij duinovergang Wijde Blick (77), was de persoon al bevrijd, zo meldt de brandweer. De opgeroepen ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer nog onderzocht maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vanpuffelen (17-4-2022 om 22:31)
Een vlag met een rood kruis door een schepje (Schop).? Niet te ver de zee in met afgaand tij ? Is een behoorlijk stomme actie. Te veel energie zeker.
Jan (17-4-2022 om 21:50)
De tweede al in 1 week...moeten maar eens een verbod op zetten van het graven van putten op stranden want voor hetzelfde geld valt een klein kindje erin of breekt iemand zijn nek door zulke idioten plus kost het kapitalen aan hulpverlening terwijl iemand anders dringend medische hulp nodig heeft...zal wel das ist meine kuhle geweest zijn...
Dré. (17-4-2022 om 21:45)
Zeeuwen weten dat de zomer is begonnen als….. Duitsers !
merien (17-4-2022 om 20:29)
een duitser die zich ging ingraven???
Was (17-4-2022 om 20:23)
Duitser?
Cookie-instellingen beheren