Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Letsel bij botsing motor en auto Oost-Souburg

Toegevoegd: 17-04-2022, 21.10 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Een motorrijder is zondagavond gewond geraakt bij een botsing met een personenauto. Het ongeluk vond plaats op de Platanenstraat in Oost-Souburg.


De botsing vond rond 19.25 uur plaats bij de kruising met de Elzenstraat. De bestuurster van de personenauto bleef ongedeerd maar de motorrijder liep wel letsel op. Na onderzoek in de opgeroepen ambulance is de man voor nader onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis.

De auto raakte beschadigd aan de voorzijde en moest worden getakeld door bergingsbedrijf Kuzee. De motor werd na het ongeluk in de buurt gestald maar werd uiteindelijk ook meegenomen door Kuzee. De motor zal technisch gekeurd worden. De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding. Diverse personen hebben een verklaring afgelegd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Buurtbewoners (18-4-2022 om 17:53)
Het was wachten op de klap...
Buurtbewoner (18-4-2022 om 13:11)
Koets... Ligt toch wel wat anders hoor. Ik hoop voor de automobiliste dat alles voor haar vergoed word. En dat het met het meisje ook goed gaat, wat was ze van streek! En misschien nu eindelijk rust in de buurt en eindelijk geen jankende motors meer die veel te hard door de buurt racen.
Koets (18-4-2022 om 12:17)
Auto met schade rechtsvoor, lijkt me duidelijk dat de automobiliste geen voorrang verleende aan de van rechts komende motorrijdert.
ger (18-4-2022 om 09:28)
ach zoiets gebeurd nu eenmaal, als dat de ergste ongelukken zouden zijn was het gewoon veilig op straat...
Lies (17-4-2022 om 22:25)
Hier kon je op wachten...dat dit zou gaan gebeuren kon niet goed blijven gaan
Cookie-instellingen beheren