Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Veel hulpdiensten bij medische noodsituatie Groede

Toegevoegd: 17-04-2022, 21.52 uur
Door: Eugène Harthoorn

GROEDE - In een woning aan de Jonkheer Meester de Casembrootstraat in Groede heeft zondag een medische noodsituatie plaatsgevonden. Er werd door veel hulpdiensten hulp geboden.


Bij de meldkamer kwam omstreeks 19.00 uur een melding van een reanimatie binnen. Hierop werden de brandweerlieden van Breskens en medewerkers van de ambulancedienst opgeroepen om medische hulp te bieden. Al vrij snel werd ook het Mobiel Medisch Team (MMT) vanuit Rotterdam ter plaatse gevraagd. Dit landde rond 17.30 uur met de traumahelikopter op het grasveld achter de woning. Een MUG-arts uit Knokke-Heist (B) heeft ook geassisteerd bij de reanimatie.

Ondanks de grote inzet van de hulpdiensten is het slachtoffer overleden. De politie gaat uit van een natuurlijk overlijden.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Groedenaar (18-4-2022 om 09:46)
Rust zacht lief jongetje.nog zo jong
Cookie-instellingen beheren