Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Traumahelikopter voor medische noodsituatie Stavenisse

Toegevoegd: 18-04-2022, 01.47 uur
Traumahelikopter voor medische noodsituatie Stavenisse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

STAVENISSE - Vannacht is het mobiel medisch team vanuit Rotterdam opgeroepen geweest voor een medische noodsituatie aan de Poststraat in Stavenisse.


De medewerkers van de ambulancedienst werden omstreeks 00.40 uur naar een woning aan de Poststraat in Stavenisse gestuurd. Onderweg naar het incident bleek dat de medische situatie zo zorgwekkend was dat om 00.45 uur de medewerkers van de traumahelikopter ter plaatse werden gevraagd. Deze landde circa 01.05 uur in de omgeving van de plaats van het noodgeval. 

De brandweerlieden van Stavenisse werden opgeroepen om de ambulancemedewerkers te ondersteunen met hand en spandiensten. Het slachtoffer is omstreeks 01.30 uur met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Wat er zich precies heeft voorgedaan in de woning is niet bekend. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren