Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 21 km

Wielrenner gewond bij eenzijdig ongeval Krabbendijke

Toegevoegd: 18-04-2022, 10.47 uur
Wielrenner gewond bij eenzijdig ongeval Krabbendijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KRABBENDIJKE - Bij een ongeval op de Noordschans in Krabbendijke is vanmorgen een wielrenner gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


De wielrenner klapte omstreeks 10.00 uur over een hekje in het buitengebied van Krabbendijke. De toegesnelde ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer onderzocht. Na onderzoek is het slachtoffer meegenomen naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom.

De fiets is in de omgeving gestald. Wat de oorzaak van het eenzijdig ongeval is, is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lentezon (20-4-2022 om 00:00)
@Emergo, jij komt dus uit hetzelfde circuit, ik blijf erbij wielrenners horen niet in het gewone verkeer! motorcrossers, voetballers, hockyers ga zo maar door hebben hun eigen terrrein. Maar goed als je niet toe wilt geven, er zijn al genoeg ongelukken met wielrenners zelfs met dodelijke afloop gebeurd. Met de racefiets en dan zeker met een groep is het moeilijkheden. Tot zover mijn standpunt, ik hou het hierbij!
Emergo (19-4-2022 om 11:10)
@ Lentezon deze wielrenner klapt tegen een hekje en dat is aanleiding om de kennelijk opgekropte frustraties vrij baan te geven .Ik zit zelf ook op en racefiets en houdt net als veel anderen rekening met medeweggebruikers maar ik moet erbij zeggen dat dat omgekeerd niet altijd het geval mar dat hoor ik hier zelden. De wielrenner in dit geval overigens beterschap gewenst.
Lentezon (19-4-2022 om 04:49)
Helaas is dit een zoveelste wat zeg? TEVEELSTE reactie na de "actie" Want hoe vaak die wielrenners denken dat het fietspad maar ook geregeld de weg van hun is, zou ik zeggen ga op een parcour je energie wegtrappen a.u.b. want ook al zouden de wielrenners zich aan de regels houden, het past gewoon niet in het gewone verkeer alleen al niet als ze in een groep rijden. Maar nogmaals, het irritante is dat ze agressief door het verkeer gaan. Ik stel aan alle wielrenners voor, bedenk wat je kan aanrichten voordat je egoïstisch voor je eigen fun op de trappers stap! Tot slot, een voorbeeld een kick-boxer gaat toch ook niet al "stotend" over de stoep?
fietser (18-4-2022 om 11:56)
@onbegrip, kan iedereen overkomen en denk echt niet dat de fietser op dit soort reacties zit te wachten. Iedereen kan een misser maken. En ja de één staat recht en fietst verder en daar hoor je niets van en een ander komt ongelukkig terecht en moet ff naar het ziekenhuis, beterschap voor het slachtoffer. Ben zelf ook al eens tegen een paaltje gereden en heb ook al eens een gewone fietser over de kop zien gaan door een losliggende tegel of door een betonnen gootje.
Simon (18-4-2022 om 11:36)
@onbegrip Wat moet ik van deze reactie denken??? Pluim voor de hulpverleners??
Onbegrip (18-4-2022 om 10:52)
Goedzo !
Cookie-instellingen beheren