Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
75 files van totaal 325 km

Schade bij kop-staartbotsing N59 Zierikzee

Toegevoegd: 18-04-2022, 12.40 uur
Schade bij kop-staartbotsing N59 Zierikzee
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

ZIERIKZEE - Op de N59 bij Zierikzee zijn vanmiddag drie auto's beschadigd geraakt bij een kop-staartbotsing. Er is niemand gewond geraakt. 


De medewerkers van de ambulancedienst en politieagenten werden vanmiddag omstreeks 12.05 uur opgeroepen voor een ongeval op de N59 ter hoogte van Zierikzee. Toen de hulpdiensten ter plaatse gekomen waren, bleek dat er drie auto's op elkaar waren gebotst. De ambulancemedewerkers hebben de betrokkenen gecontroleerd maar er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

Eén van de auto's was maar lichtbeschadigd en de bestuurder hiervan kon zijn weg zelfstandig vervolgen. De andere twee auto's zijn door een bergingsbedrijf getakeld. Het ongeval zorgde voor een flinke vertraging op de N59.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (19-4-2022 om 00:19)
Ja hor en het seizoen begint maar net.
Nesnaj (18-4-2022 om 19:12)
Was een behoorlijke klap gebeurde net achter ons. Fijn dat er niemand naar het ziekenhuis moest en hopen dat iedereen inmiddels van de schrik is bekomen.
Cookie-instellingen beheren