Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Wateroverlast door losgeraakte kraan Oostburg

Toegevoegd: 18-04-2022, 18.20 uur
De lekkage ontstond door een losgeraakte kraan.
De lekkage ontstond door een losgeraakte kraan.
© Foto: brandweer stampershoek
Door: Eugène Harthoorn

OOSTBURG - In een woning aan de Prins Willemstraat in Oostburg is vandaag een kraan losgeraakt. Dit zorgde voor flinke wateroverlast. De brandweer heeft de woning leeggezogen. 


De brandweerlieden van brandweerpost Stampershoek in Oostburg zijn vanmiddag omstreeks 13.10 uur opgeroepen van de meldkamer door om de bewoners te helpen het probleem op te lossen. Ter plaatse gekomen bleek dat de keuken en gang vol water stond. De lekkage ontstond nadat een waterkraan was losgeraakt. 

Omdat de lekkage zo dusdanig groot was is het hulpverleningsvoertuig van brandweerpost Stampershoek ook ter plaatse gevraagd. Met behulp van een waterstofzuiger is al het water uit de gang en keuken weggezogen. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren