Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Vrouw gewond na val van paard bij Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 18-04-2022, 19.56 uur
Het slachtoffer kon op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis
Het slachtoffer kon op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Eugène Harthoorn

BURGH-HAAMSTEDE - De brandweerlieden van Burgh-Haamstede zijn vanmiddag uitgerukt om een vrouw te helpen die van haar paard was gevallen op het strand van Burgh-Haamstede. 


De bemanning werd omstreeks 15.55 uur gevraagd door de meldkamer om  met de strandjeep naar de Duinhoevepad te gaan. Daar was namelijk een vrouw van haar paard gevallen en gewond geraakt. Onderweg hebben de  brandweermannen de opgeroepen ambulancemedewerkers meegenomen. 

Ter plaatse aangekomen hebben de ambulancemedewerkers het slachtoffer onderzocht. Zij bleek niet mee te hoeven met de ambulance en op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis te kunnen voor controle.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (19-4-2022 om 09:59)
Zo kunnen wij alles wel gaan verbieden “descriptor”, maar dat helpt helemaal niks; want ondanks dat vuurwerk verboden is gebeuren er nog steeds ongelukken. Netzoals het continue opperen van zwaardere of middeleeuwse straffen; in landen waar die straffen gelden is NOG STEEDS criminaliteit. Zo kunnen wij autorijden ook wel verbieden, of over straat lopen; je zou maar misstappen en je enkel verzwikken, nou heeft de huisarts nog meer werk… Iets verbieden is heel makkelijk natuurlijk, iets voor de simpele die niet verder na kunnen denken om tot een betere oplossing te komen, maargoed.
Descriptor (19-4-2022 om 05:51)
Vuurwerk wordt verboden om dat er teveel ongelukken mee gebeuren…. Kijk eens naar knoleijden gebeuren ook veel ongelukken mee en zijn meerendeel slecht te bereiken maar dat mag nog steeds, ik zeg dat dit soort sport ook aan banden gelegd zou moeten worden zodat de aanrijtijden van de hulpdiensten ook niet langer wordt
Cookie-instellingen beheren