Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer ongeval N61 Biervliet reed zonder rijbewijs

Toegevoegd: 19-04-2022, 10.57 uur
De man moest door de brandweer worden bevrijd.
De man moest door de brandweer worden bevrijd.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

BIERVLIET - De man die vannacht gewond raakte bij een eenzijdig ongeval op de N61 bij Biervliet heeft een proces-verbaal ontvangen voor het rijden zonder rijbewijs.


Het slachtoffer, een 20-jarige man uit de gemeente Sluis, raakte omstreeks 01.00 uur in een greppel, naar eigen zeggen nadat hij moest uitwijken voor een dier. Bij de uitwijkmanoeuvre sloeg de auto over de kop. De brandweer heeft de man moeten bevrijden uit zijn auto. De man is voor medische zorg naar het ziekenhuis gebracht.

Uit onderzoek is volgens de politie gebleken dat de man reed zonder rijbewijs. De man heeft hiervoor een proces-verbaal gekregen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (20-4-2022 om 11:49)
En door zulke figuren betalen wij, de rest die wel netjes de juiste papieren heeft, meer dan nodig... De pakkans in Nederland is ontzettend klein, maar als je hem niet tussen de lijntjes loop je tegen de lamp. Of lig je in de sloot. Ik mag hopen dat de beste man snel weer gezond en wel is, maar ook dat de gemaakte kosten op hem verhaalt zullen worden.
p (19-4-2022 om 17:37)
Alleen maar een boete voor rijden zonder rijbewijs?????? Kosten hulpverlening en niet verzekerd zijn dan???
Cookie-instellingen beheren