Weerbericht:
Wolkenvelden. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Beelden (mogelijke) brandstichter in Opsporing Verzocht

Toegevoegd: 19-04-2022, 15.23 uur
Beelden (mogelijke) brandstichter in Opsporing Verzocht
© Foto: Politie
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - In het programma Opsporing Verzocht worden vanavond beelden vertoond van een vermoedelijke brandstichter van brand bij een bedrijf aan de Ambachtsstraat in Terneuzen.


De eigenaar van een garagebedrijf in Terneuzen werd in oktober en november van het afgelopen jaar tot twee keer toe slachtoffer van behoorlijk intimiderend gedrag. In oktober werd midden in de nacht brand gesticht bij zijn garagebedrijf aan de Ambachtsstraat en in november werd er een steen tegen een ruit van zijn huis gegooid. De politie vermoedt dat het allebei de keren om dezelfde dader gaat, maar dat is nog niet helemaal zeker.

In het programma Opsporing Verzocht toont de politie vanavond beelden in de hoop er achter te komen wie de verdachte(n) is/zijn die bij deze zaken betrokken is/zijn.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ewa (20-4-2022 om 14:22)
Ja klopt @Emergo alleen de beelden waren zo onduidelijk dat ik @Jtg ook gelijk moet geven dat het heel erg kansloos was helaas deze actie hoe goed ook bedoeld hopelijk pakken ze deze dader(s) nog wel wel niemand heeft 't recht dit te doen.
Emergo (20-4-2022 om 12:34)
Het gaat on de dader en als die bijv. niet uit Zeeland komt is de pakkans toch iets groter dann wanneer je het alleen regionaal doet. Quite simple.
Jtg (19-4-2022 om 15:52)
Waarom helemaal speciaal opsporing verzocht kan toch ook gewoon hier regionaal of zelfs lokaal op hvzeeland waarom nationaal, zullen geen mensen uit Friesland of boven onze rivieren gaan reageren vind het nogal kansloos dit zonde van deze zendtijd beter besteden aan een zaak die wel nationaal behartigd dient te worden typisch Nederlands dit hopelijk wel dat deze dader en of daders uiteraard gepakt gaan worden ey
Cookie-instellingen beheren