Weerbericht:
Vandaag zonnig en droog
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 218 km

Veel rook bij brand in grote schuur 's-Heerenhoek

Toegevoegd: 19-04-2022, 17.52 uur - Update: 26-04-2022, 19.57 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEERENHOEK - Aan de 's-Heerenhoeksedijk bij 's-Heerenhoek is een felle brand uitgebroken in een schuur. Er komt veel rook vrij. De brandweer is ter plekke bezig met blussen.


De Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) meldt dat sprake is van een schuur van zo'n 20 meter breed en 40 meter lang. Na de eerste melding rond 17.15 uur werd door de brandweer al snel opgeschaald naar middelbrand. Inmiddels zijn twee tankautospuiten, een schuimblusvoertuig en een ladderwagen opgeroepen om de brand te bestrijden.

Bij de brand komt veel rook vrij. De Veiligheidsregio adviseert om uit de rook te blijven. De politie heeft inmiddels ook de omgeving afgezet met linten. Volgens de VRZ was de schuur was al vervallen. "Zo was er geen dak meer aanwezig. Er staan wel enkele containers in de schuur, die staan in brand. In de schuur zijn ook gasflessen aanwezig. Deze worden door de brandweer gekoeld", aldus de Veiligheidsregio.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (19-4-2022 om 20:15)
Dat jullie ditvkeit nog een schuur durven noemen
Cookie-instellingen beheren