Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Autobrand Klaproosweg Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 20-04-2022, 09.20 uur
Het voertuig is volgens de brandweer total loss.
Het voertuig is volgens de brandweer total loss.
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Een personenauto is dinsdagavond in Burgh-Haamstede total loss geraakt nadat brand was ontstaan onder de motorkap. De brandweer heeft de brand geblust.


Tegen kwart over zes werd gemeld dat er bij de Klaproosweg rook kwam vanonder de motorkap van een stationwagen. Hierop werd de blusploeg van de brandweerpost Burgh-Haamstede met spoed ter plekke gestuurd.

Toen de brandweerlieden arriveerden, sloegen de vlammen al uit de voorzijde van het voertuig. Met een straal lage druk hebben de brandweerlieden de brand geblust. De auto is door de brand zwaarbeschadigd geraakt en is volgens de brandweer total loss.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (20-4-2022 om 12:35)
Jammer, zo'n Saab 9-5 estate is toch een stijlvolle representant van een helaas ter ziele gegaan automerk. Gelukkig zijn er geen mensen gewond geraakt.
Cookie-instellingen beheren