Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Kinderen breken in bij een school in Goes

Toegevoegd: 20-04-2022, 15.50 uur
Kinderen breken in bij een school in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Een meisje van ongeveer 16 jaar en twee jongens van tussen de 6 en 7 jaar hebben zondagmiddag ingebroken in een school aan de Merellaan in Goes. Ook in het naastgelegen kinderopvang zijn spullen weggenomen.


De camerabeelden van de school lieten zien dat op zondagmiddag omstreeks 16.50 uur het drietal de school binnendrong. Het gaat om een 16-jarig blank meisje met lang zwart haar. Op de dag van de inbraak had zijn een donkerkleurige korte jurk aan. Het meisje had twee blanke jongens van ongeveer 6 à 7 jaar oud bij zich. Zij droegen een rode Hoody met witte strepen en een capuchon. De politie vermoed dat het gaat om een tweeling met hun zusje of oppas. 

Uit de school werd een pinpas met pincode gestolen. Uit de naastgelegen kinderopvang werd een IPad meegenomen. Het drietal rekende omstreeks 18.00 uur af bij de eeterij-spelerij Vierlinden, gelegen bij de Hollandsche Hoeve in Goes. Op de beelden is te zien dat het drietal een ijsje koopt en bij de binnenspeeltuin speelt. 

Gezien de jonge leeftijd van de kinderen is de politie op zoek naar dit drietal. Daarnaast wil de politie ook met de ouders in contact komen. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (22-4-2022 om 18:51)
@Timsalabim; dan roepen we net zo hard! Zit zelf ook in die leeftijdscategorie en keur dat van ALLE leeftijden af! Ook een volwassene met een smartphone, drank of drugs achter het stuur is een potentiele moordenaar.
Rob (21-4-2022 om 11:16)
Helaas, ben er er niet trots op, maar ook ik heb vroeger een keer ingebroken in een houtbouw van een schooltje. Pc meegenomen en verkocht voor een habbekrats. Nu ben ik 38 en ben ik zo braaf als wat. Zelfs de hondenstront ruim ik op van mijn honden dus het hoeft niet per se slecht te eindigen. Vroeg gedaan is ook vroeg geleerd voor sommige. De jeugd van vroeger kon ook heel erg zijn. Ik lees liever dit soort berichten dan dat er weer een steekpartij heeft plaatsgevonden onder jeugdigen. Dat gebeurde tijdens mijn jeugd dus echt een stuk minder. En ik woonde in Hoorn Kersenboogerd, een behoorlijke achterstandswijk met criminaliteit.
Timsalabim (21-4-2022 om 04:34)
Jaja daar heb je ze weer hoor “de jeugd van tegenwoordig” roepers… Waarom reageren jullie nooit op nieuwsberichten als er een 50tiger of 60tiger is aangehouden wegens met teveel drank op achter het stuur? Waar zijn jullie dan ineens????
Pff (20-4-2022 om 23:20)
Inderdaad @Zeeuw zolang je maar niet groot eindigde dan ey hahah. Pff
Pff (20-4-2022 om 23:19)
Inderdaad @Zeeuw zolang je maar niet groot eindigdedan ey! Hahah. Pff
Zeeuw (20-4-2022 om 20:12)
@Pff : Je moet klein beginnen hahah.
Cookie-instellingen beheren