Weerbericht:
Veel zon en droog
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 214 km

Ernstig ongeluk Dorpsplein Zuiddorpe

Toegevoegd: 21-04-2022, 15.41 uur - Update: 21-04-2022, 15.56 uur
Door: Roland de Jong

ZUIDDORPE - Een fietser is donderdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een aanrijding in de bebouwde kom van Zuiddorpe. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


De fietser werd rond 14.25 uur aangereden door een bezorger van DHL. Dat gebeurde nabij de plek waar de Hoofdweg Noord overgaat in het Dorpsplein. Na de melding werd naast twee ambulanceteams ook de traumahelikopter opgeroepen. De komst hiervan werd rond 14.40 uur gecanceld toen de helikopter boven Sint Philipsland vloog.

Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Volgens een woordvoerster van de politie heeft het slachtoffer zware verwondingen opgelopen. De verkeerspolitie is een onderzoek gestart naar de toedracht van de aanrijding. Medewerkers van de afdeling verkeer van de Forensische Opsporing (FO) gaan ook onderzoek doen.

Het busje van de bezorger van de bezorger raakte zwaarbeschadigd. Vanwege het ongeval was het verkeer ter plekke enige tijd volledig gestremd.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ton (26-4-2022 om 21:27)
@Fietser: Gezien de schade aan de voorruit kan men alleen maar hopen dat de wielrijder een helm op had, het moet een behoorlijke klap geweest zijn. Ook al is een fietshelm niet zaligmakend , er moet zo snel mogelijk een helmplicht komen voorl fietseres, zowel jong als oud.
fietser (24-4-2022 om 21:25)
Wordt tijd dat men de fietspaden in Zuiddorpe eens verwijderd, zo'n plaatsje niks geen grote doorgaande straten en dan een verplicht fietspad. Dit had jaren geleden al weggemoeten, Veel geparkeerde voertuigen en zo zie je een fietser over het hoofd. Sterkte aan betrokkenen en laat iedereen vooral nog meer via internet bestellen dan hebben deze mensen het nog drukker en gebeuren er rare dingen en inderdaad de pakketbezorgers nemen het niet zo nauw in de bebouwde kom met de snelheid. Maar dat brengt de hoeveelheid pakket bezorging met zich mee en als de mensen dan ook nog eens thuis zouden zijn!?
Tamara (22-4-2022 om 07:23)
Bert was je erbij? Heb je het gezien? Zo niet hou dan gewoon je mond... de oorzaak is nog niet eens bekend en je gaat er al van uit dat het door de bezorger komt... het is voor zowel de fietser als de bezorger verschrikkelijk... maar bah wat een vooroordeel weer...
0115 (22-4-2022 om 06:19)
Bert kaiser misschien dat die fietser zonder te kijken de weg opschoot daar al eens over nagedacht ipv je oordeel al klaar te hebben
kaiserbroodje (22-4-2022 om 06:13)
indd, die fietsers rijden onnodig hard.
bert kaiser (21-4-2022 om 21:27)
dat verbaast mij niks, als je ziet hoe hard die lui rijden in woonwijken, ook in de binnenstad van Terneuzen, belachelijk gewoon . hoop dat het slachtoffer er nog goed van af komt
Cookie-instellingen beheren