Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
96 files van totaal 384 km

Fietser aangereden in Goes

Toegevoegd: 21-04-2022, 18.59 uur
De rotonde is een berucht punt.
De rotonde is een berucht punt.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

GOES - Een fietser is donderdagmiddag in Goes aangereden door een automobilist. Op de plaats van het ongeluk, zijn al eerder ongevallen gebeurd.


Het ongeluk gebeurde rond 14.10 uur op de rotonde bij de M.A. De Ruijterlaan in Goes. Een fietser werd daar aangereden door een automobilist. Politie en de ambulancedienst kwamen ter plaatse voor het ongeluk.

De fietser is nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Alle betrokkenen mochten uiteindelijk hun weg weer vervolgen. Het is niet de eerste keer dat er een ongeluk gebeurt op de betreffende rotonde. De weg is een berucht punt geworden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mieke (26-4-2022 om 14:05)
Ik kom er nogal eens, met bestelauto. En reken maar dat ik langzaam rijd. Toch vind ik het een lastig punt, je ziet maar een klein gedeelte van het fietspad, dus ik kijk al van tevoren of er fietsers zijn op het pad. Een fietsersverkeerslicht, dat voor de fietsers snel op groen springt zou een uitkomst zijn. Ik wacht liever dan dat ik iemand aanrijd.
Arnold (23-4-2022 om 17:01)
Vandaag nog langs gereden en toch nog even extra opgelet hoe het nu in elkaar zit. Tegen de tijd, dat je voor de haaientanden van het fietspad staat, sta je al nagenoeg haaks op het fietspad, dus heb je geen dode hoek meer. Ook niet voor bestelauto's met geblindeerde achterramen, want ik kan door het raam van de bijrijder het fietspad al zien en als ik een héél klein beetje vooroverbuig, zelfs het gehéle fietspad. Ja, het is een complex punt, maar als je gewoon stapvoets rijdt op de rotonde, kan je alles overzien en beremmen. Maar, dat is nu net de crux! Men heeft zo'n haast en alles moet maar wijken voor de auto. Ik vraag me soms af of iedereen die hier zo klaagt, z'n rijbewijs misschien bij een pakje boter gekregen heeft.
Arthur (23-4-2022 om 12:44)
Het is een ongelukkig punt je komt uit een bocht en de fietsers ook, die kunnen dus in je dode hoek zitten. Maar goed, bij auto rijden leer je twee keer te kijken.
WeetAllesBeter (22-4-2022 om 22:37)
Bizar hoor. Zelfs een simpele kruising is te moeilijk. Vervolgens de gemeente de schuld geven. Rij langzaam en gebruik gewoon je ogen. Deze situatie is zó simpel
Timsalabim (22-4-2022 om 14:38)
De gemeente Goes gebruikt hun fietsende inwoners graag als middel/obstakel om auto’s zo te dwingen om langzamer te laten tijden; missie gefaald. Goed gedaan Goes, misschien eens het landelijke nieuws eropaf sturen, misschien helpt dat?
Riet (22-4-2022 om 14:37)
Ach automobilisten zijn gewend om alles naar hun hand te zetten. Als je van rechts komt krijg je ook bijna nooit voorrang als fietser. En dan is er altijd wel iets waar je de schuld aan kan geven. Ik loop daar ook vaak. Ze rijden er gewoon te hard.
Cookie-instellingen beheren