Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Meerdere gewonden bij frontale botsing Kerkwerve

Toegevoegd: 21-04-2022, 23.24 uur
Door: Remi Mesu

KERKWERVE - Na een ongeluk bij Kerkwerve zijn donderdagavond meerdere personen gewond naar het ziekenhuis gebracht. Twee auto's botsten daar frontaal tegen elkaar.


Het ongeluk gebeurde rond 21.20 uur bij de Heuvelsweg tussen Zierikzee en Kerkwerve. Twee automobilisten botsten daar frontaal tegen elkaar. De bestuurder van een Volkswagen raakte van de weg en belandde in een naastgelegen sloot. De bestuurder van een Volvo, een auto met Duits kenteken, kwam iets verder op de weg tot stilstand.

De brandweer kwam ter plaatse om slachtoffers uit een voertuig te halen. Het was echter niet nodig om in een van de auto's te knippen. Na het ongeluk zijn verschillende personen met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Naast de brandweer en ambulancedienst was ook de politie ter plaatse om assistentie te verlenen.

Bergingsbedrijf Ista heeft de beide auto's getakeld. Het overige verkeer werd door agenten langs de plek van het ongeval geleid.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien (22-4-2022 om 16:18)
Goed dat hij zijn alarmlichten aanzet (je zult daar maar net aan het zwemmen zijn).
Rien (22-4-2022 om 16:16)
Is geen golfje..
Timsalabim (22-4-2022 om 14:35)
Tis een vw polo die uit het water getrokken wordt; iets van 80 PK, niks bijzonders dus. De vinger wijzen naar de snelste auto, op “petje”, gaat in dit geval dus niet op.
fietser (22-4-2022 om 11:47)
Gelukkig geen fietsers op het pad. Wat een klap moet dat geweest zijn. Te hard rijden en niet goed opletten. Volvo heeft altijd licht aan. Als je de schade aan dezen ziet, zou je zeggen dat de VW meer in de flank is gereden, dan er voorop.
Johan (22-4-2022 om 11:25)
@Joris: In ieder geval niet door dit ongeval. De zwarte VW op de foto's is een Polo.
Joris (21-4-2022 om 23:39)
Het aantal donkere Golfjes in Zeeland neemt snel af.
Cookie-instellingen beheren