Weerbericht:
Wolkenvelden. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Man aangehouden voor mishandeling in Goes

Toegevoegd: 21-04-2022, 23.31 uur
Man aangehouden voor mishandeling in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

GOES - De politie heeft woensdag, naar aanleiding van een mishandeling op 6 januari van dit jaar, een aanhouding verricht in Goes. De aanleiding van de mishandeling lag vermoedelijk bij een conflict tussen de kinderen van de verdachte en het slachtoffer.


Op 6 januari 2022 vond een mishandeling plaats waarbij een slachtoffer gewond is geraakt door toedoen van de verdachte. Aanleiding was volgens de politie vermoedelijk een conflict tussen de kinderen van beide partijen. Het 45-jarige slachtoffer ging verhaal halen op de J.P. Coenstraat en trof daar de 40-jarige verdachte aan. De verdachte mishandelde daarop het slachtoffer. Die moest zich uiteindelijk laten behandelen in het ziekenhuis.

Naar aanleiding van het afgegeven signalement door het slachtoffer en getuigen is de verdachte woensdag rond 16.30 uur aangehouden. Hij heeft zich gemeld op het bureau en is meegenomen naar een politiecel voor verhoor en verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (22-4-2022 om 19:52)
Geen goed voorbeeld in der daad, maar als mijn kind door een bully wordt gepest en geslagen ga ik uiteindelijk ook verhaal halen. De vraag is wel hoe je het doet, een gesprek of je testosteron laten zien.... Dat laatste is vragen om escalatie, maar een fatsoenlijk gesprek zou toch moeten kunnen. We weten niet wat er is gebeurd, de aanleiding etc.
Mijn mening (22-4-2022 om 13:01)
Die geven een lekker voorbeeld aan de kinderen,
Cookie-instellingen beheren