Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Heftruck gekanteld in Oostdijk, kind gewond

Toegevoegd: 22-04-2022, 20.10 uur - Update: 22-04-2022, 23.14 uur
Door: Remi Mesu

OOSTDIJK - In het Zuid-Bevelandse Oostdijk is vrijdagavond een kind gewond geraakt toen op een terrein een heftruck kantelde. Het slachtoffertje is naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde omstreeks 18.50 uur op een erf aan het Bolwerk. Volgens de brandweer was sprake van een zogeheten bobcat waarop op de lepels een krat stond. Toen het voertuig kantelde, kwam het krat op het kind terecht. De giek van de bobcat belandde hier weer bovenop, zo meldt de brandweer.

Na de melding werden naast de politie en de ambulancedienst vrijwel direct ook de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter kwam wel ter plekke, maar is vervolgens vrij snel weer opgestegen. Het gewonde kind is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van het letsel en de toedracht van het ongeval is nog niets bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
optimist (23-4-2022 om 19:29)
@ Rick, helemaal gelijk, kinderen horen niet in de buurt te kunnen komen van rijdende machines, dat is in de regio al enkele keren fataal afgelopen. Leren we het nu nooit??
Ko (23-4-2022 om 17:35)
@chuckles, om precies te zijn,gaat het hier om een schrankladers. In de volksmond vaak een Bobcat genoemd naar een bekende fabrikant van deze dingen. Maar verder niet zo belangrijk denk ik. Hopelijk loopt het goed af met het slachtoffertje, want daar gaat het om!
chuckles (23-4-2022 om 09:24)
Als de brandweer verklaart dat het hier om een bobcat gaat, waarom wordt dan in de kop gesproken over een heftruck?
Rick (23-4-2022 om 08:59)
Wat doet een kind in de buurt van machines en rijdende werktuigen op een bedrijfsterrein??
Nn (22-4-2022 om 21:23)
Hopelijk valt het mee. Beterschap hoor
Cookie-instellingen beheren