Weerbericht:
Overdag perioden met zon en kans op een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Getuige herkent jonge inbrekers school Goes

Toegevoegd: 23-04-2022, 11.52 uur
Getuige herkent jonge inbrekers school Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Naar aanleiding van van de getuigenoproep na de inbraak in een school in Goes heeft zich een getuige gemeld bij de politie. Hij zou de jonge daders herkennen. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze kinderen, waarvan de oudste 11 jaar is, inderdaad verantwoordelijk zijn voor de inbraak.


Het drietal was zondagmiddag 17 april op inbrekerspad. Ze hebben onder andere ingebroken in een school aan de Merellaan in Goes en ze hebben ook nog spullen weggenomen uit de naastgelegen kinderopvang.  Op camerabeelden waren de jonge kinderen rond 16.50 uur te zien. 

Na de getuigenoproep heeft de politie kunnen achterhalen wie de kinderen zijn. Er is door de politie een zorgmelding opgesteld zodat er passende maatregelen kunnen worden genomen. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ewa (23-4-2022 om 19:57)
Ook al word er "iemand" herkent gebeurt er nog niks mee dus
Arthur (23-4-2022 om 12:27)
Bureau Jeugdzorg kijken we even mee?
Cookie-instellingen beheren