Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Omgevallen boom op bosweg Zuiddorpe

Toegevoegd: 23-04-2022, 16.10 uur
Door de omgevallen boom kon een automobilist niet van het terrein af.
Door de omgevallen boom kon een automobilist niet van het terrein af.
© Foto: brandweer Axel
Door: e

ZUIDDORPE - De brandweer van Axel heeft vanmiddag een omgevallen boom van de weg gehaald aan de Zijpstraat in Zuiddorpe.


De omgevallen boom werd omstreeks 14.45 uur gemeld bij de meldkamer. Deze heeft de brandweerlieden van de brandweerpost van Axel ter plaatse gestuurd om de weg vrij te maken. Ter plaatse gekomen troffen de brandweerlieden de omgevallen boom aan op de Zijpstraat. Een automobilist kon het terrein niet meer af dus moest de boom verwijderd worden.

De brandweerlieden hebben de boom in stukken gezaagd en aan de kant gelegd zodat de automobilist het terrein kon verlaten. De boom is vermoedelijk door de wind omgewaaid.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren