Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel hulpdiensten voor medische noodsituatie in Goes

Toegevoegd: 23-04-2022, 22.08 uur
Door: Eugène Harthoorn

GOES - De hulpdiensten zijn groots uitgerukt voor een medische noodsituatie aan de Marshallstraat in Goes. Onder andere het Mobiel Medisch Team is ter plaatse gekomen.


De medische noodsituatie ontstond omstreeks 20.30 uur in een woning aan de Marshallstraat in Goes. Twee ambulanceteams, een ambulance van de huisartsenpost, drie politie-eenheden en een brandweerteam werden opgeroepen. Vanwege de aard van het incident is ook de traumahelikopter vanuit Rotterdam opgeroepen. Deze is omstreeks 20.55 uur geland op het Adenauerhof. Ook werden er burgerhulpverleners ingezet.

Ondanks de inzet van de vele hulpdiensten is het slachtoffer komen te overlijden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bernadette (24-4-2022 om 21:42)
Wat een vreselijk nieuws! veel te jong!! Ik wens zijn vrouw en kinderen, broer, vader en verdere mensen waar hij dierbaar voor was en is Heel Veel sterkte toe met dit grote verlies! ik leef met jullie mee. Jaapje jongen, rust in vrede!
Dr.Dre (24-4-2022 om 17:47)
Komende tijd zullen we wellicht meer van deze berichten gaan lezen, relatief jonge mensen met spontane hartproblemen. Hoe, en vooral waardoor, zou dat nu toch opeens komen?
Masha (24-4-2022 om 16:18)
Zo erg en zo jong. R. I. P Jaap Dorleijn. Heel veel sterkte voor alle fam en vrienden.
Firebrand (23-4-2022 om 23:25)
Ik woon aan de Adenauerhof en die helikopter landde vrijwel recht voor mijn deur. Zoiets heb ik nou nog nooit meegemaakt. Ben wel erg benieuwd wat er nou precies gebeurd is
Peter84 (23-4-2022 om 22:45)
Ja vandaar al die sirenes en zelfs trauma helikopter. Zag er wel ernstig uit.. ben dan wel benieuwd vanwege de groote van inzet van hulp, wat er zicht heeft afgespeeld.
Cookie-instellingen beheren