Weerbericht:
Wolkenvelden. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote uitslaande brand landbouwschuur Meliskerke

Toegevoegd: 24-04-2022, 02.12 uur - Update: 24-04-2022, 10.29 uur
Door: Roland de Jong

MELISKERKE - Aan de Kruisweg in Meliskerke is in de nacht van zaterdag op zondag een grote uitslaande brand uitgebroken in een landbouwschuur.


Vrijwel direct nadat de brand omstreeks 01.35 uur ontdekt was, werd door de brandweer opgeschaald naar middelbrand. Rond 02.00 uur werd hier grote brand van gemaakt. Inmiddels zijn onder meer drie blusvoertuigen, twee waterwagens en een dompelpomp ter plekke gestuurd. De eerste inzet van de brandweer is volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) gericht op het beschermen van de naastgelegen woning. Er zijn geen mensen of dieren in de schuur aanwezig.

De Kloosterweg en de Kruisweg zijn vanwege de bluswerkzaamheden niet toegankelijk geweest voor het verkeer. De Kloosterweg werden  afgezet omdat voor het watertransportsysteem een slangleiding gelegd vanaf de Westkapelsche Watergang tot aan het brandadres.

De brandweer is tot zondagmorgen vroeg bezig geweest met het nablussen. 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jeroen (24-4-2022 om 07:13)
Best bizar hoeveel schuren er afgelopen week zijn uitgebrand. Heel vervelend voor de mensen, wens iedereen steekte
Cookie-instellingen beheren