Weerbericht:
Wolkenvelden, vooral in de middag af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto tegen stoplicht, één gewonde

Toegevoegd: 22-04-2001, 23.59 uur
Door: Brandweer Goes

WILHELMINADORP - Zondagmorgen even voor vijf uur knalde een personenauto met een vrouwelijke bestuurder op de N256, 300 meter voor de Zandkreekdam aan de Noord-Bevelandse kant, met hoge snelheid op een paal met een waarschuwingslicht voor de Zandkreekbrug.

Het was in het begin onduidelijk of het ongeval had plaatsgevonden op grondgebied van de gemeente Goes of op grondgebied van de gemeente Noord-Beveland. De alarmcentrale stuurde echter het Goese korps richting de plaats van het ongeval. Bij aankomst van de ambulance bleek het ongeval op grondgebied van de gemeente Noord-Beveland te zijn, maar omdat vanuit Goes inmiddels een tankautospuit en hulpverleningsvoertuig onderweg waren werd het Noord-Bevelandse korps niet meer gealarmeerd: er kon worden volstaan met het inlichten van de Officier van Dienst.

In het voertuig zat één slachtoffer dat door de ambulancedienst reeds werd behandeld. Omdat er sprake was van hoog energetisch letsel werd de brandweer ingezet voor het verantwoord uit het voertuig halen van het slachtoffer. Daartoe werden de beide deuren uit het voertuig gehaald en werd het dak van de auto geknipt. Met behulp van de wervelplank kon het slachtoffer na stabilisatie uit de auto worden getild.

De brandweer reinigde daarna het wegdek en was rond kwart over zes terug op de kazerne.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750