Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man rijdt in gestolen auto in Rilland

Toegevoegd: 24-04-2022, 10.41 uur
Man rijdt in gestolen auto in Rilland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

RILLAND - Een 38-jarige man uit Oude - Tonge is zaterdagavond gearresteerd nadat bij een controle bleek dat hij in een gestolen auto reed. Daarnaast reed de man onder invloed van drugs.


Agenten gaven de bestuurder rond 20.50 uur op de A58 bij Rilland een volgteken naar de rustplaats Het Rak voor een controle. Uit een onderzoek in de politiesystemen bleken er valse kentekenplaten op de auto te zitten en stond het voertuig als gestolen geregistreerd. 

Tijdens de controle hebben agenten een ademanalyse en een speekseltest afgenomen bij de bestuurder. De verdachte testte positief op het gebruik van drugs. De man is aangehouden en ingesloten in een politiecel voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren