Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

31-jarige vrouw gearresteerd voor steekpartij Axel

Toegevoegd: 25-04-2022, 09.52 uur
Het incident gebeurde op de Kanaalkade bij Axel.
Het incident gebeurde op de Kanaalkade bij Axel.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Remi Mesu

AXEL - De politie heeft zondag rond middernacht een 31-jarige verdachte uit Axel aangehouden op verdenking betrokkenheid bij een steekincident eerder die avond. Bij het incident raakte één persoon gewond.


Het steekincident gebeurde rond 19.00 uur op de Kanaalkade in Axel. Een vrouw liep daar een steekwond op. Het slachtoffer was volgens de politie aanspreekbaar en werd naar het ziekenhuis gebracht voor medische zorg.

De politie arresteerde rond middernacht een 31-jarige vrouw op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident. Het gaat waarschijnlijk om een incident in de relationele sfeer. De politie doet verder onderzoek. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren