Weerbericht:
Wolkenvelden. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee personen aangehouden voor mogelijke mishandeling

Toegevoegd: 25-04-2022, 10.54 uur
Twee personen aangehouden voor mogelijke mishandeling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De politie heeft zondag twee mannen aangehouden in het asielzoekerscentrum in Middelburg. Het tweetal wordt ervan verdacht een andere bewoner van het centrum te hebben mishandeld.


Het incident gebeurde zondagavond buiten het asielzoekerscentrum aan de Laurens Stommesweg in Middelburg. Een 21-jarige man uit het AZC werd daar door mishandeld. Hij zou daarbij vermoedelijk door twee andere mannen zijn geslagen.

De ambulancedienst kwam ter plaatse om medische zorg te verlenen aan het slachtoffer. De politie hield uiteindelijk twee mannen van 32-en 26 jaar oud aan voor het incident. Volgens de politie ging het bij incident in totaal om drie personen met verschillende nationaliteiten. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren