Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer ingezet bij ongeval Kortgene

Toegevoegd: 25-04-2022, 16.37 uur
Door: Remi Mesu

KORTGENE - De brandweer is vanmiddag ingezet nadat in Kortgene een verkeersongeval was gebeurd. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.


Op de Molendijk kwamen kort voor 12.30 uur twee auto's met elkaar in botsing: een bedrijfsbusje en een personenauto. Vermoedelijk kwam de personenauto uit de Hoofdstraat gereden terwijl het bestelbusje vanuit de richting van Geersdijk over de Molendijk reed. De brandweerploegen van Colijnsplaat en Kortgene rukten uit om hulp te verlenen.

Door de botsing raakten de beide voertuigen dusdanig beschadigd dat ze getakeld moesten worden. Bij het ongeluk raakte niemand gewond.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewoner (25-4-2022 om 20:52)
Niks mis met het kruispunt. Als bewoner van Kortgene rijd ik daar dagelijks het dorp in en uit. De kruising onderaan de dijk op de drempel de Wilhelminastraat in of verder de hoofdstraat in is gevaarlijker. Dit omdat je vanuit de Wilhelminastraat amper zicht de hoofdstraat in hebt en omdat men gewoon zonder te kijken vanaf de dijk het dorp in vliegt terwijl men voorrang hoort te verlenen. Al meerdere keren vol in de ankers gemoeten hierdoor om een aanrijding te voorkomen.
Zeeuw (25-4-2022 om 19:39)
Het is gewoon een *** kruispunt, vooral ook fietsers of scooters die ineens van achter de molen vandaan komen. Je hebt ogen te kort om het allemaal goed te checken
Hendrix (25-4-2022 om 19:03)
Kruispunt recentelijk aangepast maar blijft een knullig punt. Wellicht drempels plaatsen aan t begin van de 60 zone?
Cookie-instellingen beheren