Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

Man belandt in ziekenhuis na mishandeling

Toegevoegd: 25-04-2022, 23.37 uur
Man belandt in ziekenhuis na mishandeling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

GOES - De politie doet onderzoek naar een mishandeling die maandag 25 april in Goes plaatsvond. Een man werd daar zo zwaar mishandeld dat hij naar het ziekenhuis moest.


De politie kreeg rond 18.15 uur de melding binnen dat een man aan de zijkant van een supermarkt aan de Marconistraat in Goes mishandeld zou worden. Het slachtoffer raakte dusdanig gewond dat hij per ambulance naar het ziekenhuis moest worden vervoerd.

Uiteindelijk konden de agenten op de Fruitlaan een verdachte aanhouden. Volgens de politie maakte de man een verwarde indruk. De verdachte, een 42-jarige Goesenaar, is overgebracht naar het cellencomplex. De politie is nog op zoek naar getuigen van de mishandeling. Mensen die iets gezien hebben, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (28-4-2022 om 07:08)
"Verward" persoon maar blijkbaar wel in staat iemand zwaar te verwonden. De politie en de rechtbank kan in zo'n act trappen, ik doe dat i.i.g. niet.
Mijn mening (26-4-2022 om 19:25)
Weer een verward persoontje, gewoon een goed pak op z'n billen zal hem leren. Zal wel teveel door z'n neus hebben laten gaan.
Sonja (26-4-2022 om 12:40)
Als je tegenwoordig wat flikt val je onder verwarde personen, makkelijk !!, je moet ook in Nederland zijn om je te misdragen, klopje op je schouder en hop weer verder met misdragen , wordt toch zo goed als niet gestraft,!
Pff (26-4-2022 om 08:12)
Gaatlekker daarinGoes begint ook steeds meer te verpaupere
Cookie-instellingen beheren