Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen ernstig mishandeld op Grote Markt Goes

Toegevoegd: 27-04-2022, 16.27 uur
Jongen ernstig mishandeld op Grote Markt Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De politie doet onderzoek naar een ernstige mishandeling die in de nacht van dinsdag op woensdag plaatsvond op de Grote Markt in Goes. Er is nog geen verdachte aangehouden.


Het 17-jarige Goese slachtoffer zou tussen 04.00 uur en 04.15 uur op straat zijn mishandeld door een nog onbekende dader. "Dader en slachtoffer zouden mogelijk een conflict met elkaar gehad hebben voorafgaand aan de mishandeling. Door deze mishandeling raakte het slachtoffer dusdanig gewond dat hij het bewustzijn verloor en moest worden opgenomen in het ziekenhuis", zo meldt de politie.

De politie doet onderzoek naar de zaak en heeft al camerabeelden van de mishandeling. Op de beelden is onder andere te zien hoe een jongen/jongeman zich over het slachtoffer ontfermd na de mishandeling. De politie hoopt dat eventuele andere getuigen zich nog melden om zo het plaatje compleet te krijgen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (28-4-2022 om 07:44)
Die jonge gasten horen op die tijd in bed te liggen.Sterkte.
Cookie-instellingen beheren