Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Automobilist opgepakt na achtervolging

Toegevoegd: 27-04-2022, 16.37 uur
De automobilist bleek onder invloed te hebben gereden. De man reed met een lekke band van Heinkenszand naar Sluiskil.
De automobilist bleek onder invloed te hebben gereden.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - Na een achtervolging heeft de politie vandaag een automobilist aangehouden die met een lekke band vanaf Heinkenszand naar bij de brug bij Sluiskil reed. De man bleek onder invloed te hebben gereden.


Agenten werden vanochtend op pad gestuurd nadat de automobilist al slingerend was gezien op de A58. De melder had doorgegeven dat de automobilist richting de Westerscheldetunnel (N62) reed. Hij ging uiteindelijk ook daadwerkelijk het tunneltracé op en reed vervolgens met lekke band de tunnel in.

Aan de Zeeuws-Vlaamse kant van de Westerscheldetunnel zag een motoragent het voertuig rijden. De bestuurder reageerde echter niet op het stopteken dat de agent hem vervolgens gaf. De man stopte ook niet na het inschakelen van licht- en geluidssignalen. Na een korte achtervolging besloot de bestuurder toch te stoppen en parkeerde hij zijn voertuig nabij het viaduct van de brug Sluiskil.

Agenten hebben vervolgens een speekseltest afgenomen en deze was positief op het gebruik van verdovende middelen. De bestuurder, een 34-jarige inwoner uit Sas van Gent, werd vervolgens aangehouden voor het rijden onder invloed en het veroorzaken van gevaar op de weg. Zijn rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (28-4-2022 om 20:54)
@Ik, bijzondere mening. Ik rook ook regelmatig een jointje en drink ook graag een goed glas wijn. Wat ik u kost? Helemaal niks. Werken doe ik niet, klopt, op mijn 29ste kon ik al stoppen. Blijkbaar had ik hard genoeg gewerkt. Heb een hypotheekvrije verblijfswoning, appartement in Antalya en een leuk optrekje op Ibiza. Daar is het schoner als bij u thuis, dat kan ik garanderen. Ook betaal ik meer belasting, dus u bent degene die mij geld kost, niet andersom!
IK2 (28-4-2022 om 13:25)
@Ik een verslaafde werkt dus automatisch niet? En ze leven allemaal snachts? Ze vervuilen allemaa hun huis? Wat een generalisering zeg. Iemand raakt niet zomaar verslaafd. Walgelijke reactie!
Ik (28-4-2022 om 07:41)
Ze moeten al die verslaafden wat ze ook maar gebruiken verplicht laten afkikken en daarna gewoon laten werken. Dit kost ons zoveel geld en hun leven s'nachts en overdag slapen. Ze krijgen een leuk huisje wat ze helemaal vervuilen of in brand steken. En gewone mensen die hard werken moeten jaren wachten voor ze een huis krijgen. Iedereen heeft een rugzak. Wordt volwassen.
Mijn mening (27-4-2022 om 18:27)
Wat een lam ..., ik snap niet dat je als junk door het leven wil gaan. Je ouders zullen trots zijn.
Cookie-instellingen beheren