Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Duikers doorzoeken sloot na ongeval A58

Toegevoegd: 20-08-2001, 23.59 uur
Door: Brandweer Goes

KRUININGEN - Maandagavond tegen 19.00 uur raakte door nog onbekende oorzaak een automobilist op de A58 Zuidbaan van de weg.

De auto belandde ter hoogte van hectometerpaal 137,2 (Kruiningen) op z'n kop in de sloot in het water. Door snelle hulp van voorbijgangers die het ongeval zagen gebeuren konden een vrouw en een kind uit de auto gered worden. Het was echter niet duidelijk of zich meer slachtoffers in de auto bevonden.

Daarom werden, naast twee ambulance's, de Goese brandweerduikers gealarmeerd om de sloot te doorzoeken. Toen het duikteam ter plaatse kwam was er nog steeds onzekerheid over het aantal inzittenden van de auto. Direct gingen drie duikers het water in om het stuk sloot rondom de auto te doorzoeken.

De vondst van een kinderzitje en een kinderfietsje deed even het ergste vrezen, maar er werd niemand gevonden. Daar een eventueel slachtoffer zich ook nog onder de auto zou kunnen bevinden was bergingsbedrijf van Hoek al onderweg met een takelwagen. Toen Van Hoek ter plaatse was werd de auto uit de sloot getakeld en konden de duikers verder zoeken.

Ook na die zoekslag werd gelukkig niets gevonden. De beide slachtoffers werden met ambulance's naar het ziekenhuis vervoerd. Over hun toestand was maandagavond nog niets bekend. De brandweer van Kruiningen kwam ter plaatse om bij de berging van de auto te assisteren en om de ingezette duikers schoon te spuiten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren