Weerbericht:
Perioden met zon. Morgen enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 16 km

Thoolse schuur gaat in vlammen op

Toegevoegd: 28-04-2022, 09.07 uur - Update: 28-04-2022, 12.26 uur
De schuur kon ondanks verwoede pogingen niet gered worden.
De schuur kon ondanks verwoede pogingen niet gered worden.
© Foto: 112markiezaten
Door: Remi Mesu

THOLEN - Een schuur heeft in de nacht van woensdag op donderdag vlam gevat bij een woning in Tholen. Ondanks de inspanningen van de brandweer kon niet voorkomen worden dat de schuur grotendeels uitbrandde.


De hulpdiensten kregen rond 00.40 uur de melding binnen van de brand in de schuur bij een woning aan de Grindweg. De brandweer kon wel voorkomen dat het vuur oversloeg naar aangrenzende tuinen. De bluslieden konden echter niet voorkomen dat de schuur in vlammen opging.

Hoe het vuur heeft kunnen ontstaan, is nog niet bekend. Het team brandonderzoek van de brandweer gaat onderzoek doen naar hoe de brand is ontstaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren