Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Auto belandt in tuin na ongeval Sint Laurens

Toegevoegd: 29-04-2022, 11.10 uur
Door: Remi Mesu

SINT LAURENS - Bij een ongeval in de Walcherse plaats Sint Laurens is vanmorgen een auto in een tuin beland. Een fietser raakte bij het ongeluk gewond.


Het ongeval gebeurde omstreeks 09.25 uur op de kruising van de Van Cittersstraat met de Burgemeester Baaslaan in Sint Laurens. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, troffen zij een gewonde fietser aan. Zij was aangereden door de personenauto. De auto belandde enkele meters verder in de voortuin van een woning.

Beide betrokkenen zijn onderzocht door het ambulancepersoneel. De fietser bleek voor controle mee te moeten naar het ziekenhuis. De bestuurster van de auto kwam met de schrik vrij. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto uit de voortuin weten te halen en het voertuig meegenomen. De fiets is in de omgeving gestald. De schade aan de voortuin is aanzienlijk.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewoner (29-4-2022 om 16:41)
@Arthur, Wat dacht je van een schrikreactie en daardoor een ruk aan het stuur geven? Dus als je een keer schrikt moet je maar gelijk je rijbewijs afgeven? En in de bekende 1 seconde tot reactie sta jij al op de stoep met de auto voordat je überhaupt reageert. Dus, beetje kansloze reactie dit
timsalabim (29-4-2022 om 13:57)
Het is overduidelijk de schuld van de eigenaar van de tuin, als die daar zijn tuin niet had, was dit nooit gebeurd.
Arthur (29-4-2022 om 12:47)
Hoe krijg je in godsnaam zoiets voor elkaar? Graag rijbewijs inleveren en nooit meer achter het stuur, zulke zijn een gevaar op de weg.
fietser (29-4-2022 om 11:48)
Sterkte aan betrokkene en beterschap voor de fietser. Voorrangsfoutje? Er ligt al een plateau 30 km zone? En dan dit?
Cookie-instellingen beheren