Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke schade bij botsing N665 Nisse

Toegevoegd: 29-04-2022, 12.23 uur
Door: Eugène Harthoorn

NISSE - Bij een ongeval op de Drieweg (N665) bij Nisse raakten vandaag een auto en een busje zwaar beschadigd. Er raakte voor zover bekend niemand gewond. 


De bestuurder van het busje botste ter hoogte van de Grotedijk op een personenauto die voor hem reed. De beide auto's raakten hierdoor zwaar beschadigd. De ambulancemedewerkers hebben kort de betrokken partijen onderzocht. Er bleek echter niemand gewond te zijn geraakt. De politie heeft het overige verkeer om de ongevalslocatie geleid.

Bergingsbedrijf De Moor heeft zowel de personenauto als het busje afgesleept.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (2-5-2022 om 08:50)
Nou Jimmy dat komt misschien wel omdat koeriers 11 van de 10 keer als halve zolen rijden?
Jimmy (2-5-2022 om 08:37)
Er gebeurt iets met een koeriersdienst en gelijk heb de koerier het gedaan Als je niks weet over het ongeluk hou dan je mond voor je conclussies trekt
timsalabim (1-5-2022 om 08:12)
Het wordt echt eens tijd dat men eens wat beter op die koeriers gaan letten, pas nog bijna aangereden door zo'n idioot van DHL die de voorrangsregels en het verschil tussen links en rechts niet goed weet. En hoevaak ik wel niet zie dat ze parkeren op gevaarlijke plekken en zo een onwenselijke situatie creeeren; en dan ook die dooie blik die ze hebben dan, ze hebben het gewoon echt niet door. Het erge is dat ze vaak ook nog helemaal beledigd zijn als je hier een opmerking over maakt. Maarja goed, je wordt natuurlijk geen koerier omdat je een postdoctorale opleiding hebt genoten, toch?
Arthur (1-5-2022 om 02:06)
Iemand is op z'n kleine getrapt, het klopt vaak dat koeriersdiensten als debielen rijden.
@Jaap (30-4-2022 om 17:38)
Als je het allemaal zo goed weet.... Waarom stond de Renault ineens stil dan ? Vertel ons al je wijsheid, internet held
Jaap (29-4-2022 om 13:20)
Een koerierbus met het opschrift “als morgen bezorgen te laat is”. Spreekt voor zichzelf denk ik, weinig meer aan toe te voegen.
Cookie-instellingen beheren