Weerbericht:
Wolkenvelden. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (23) meldt zich voor mishandeling Koningsnacht Goes

Toegevoegd: 29-04-2022, 13.17 uur
Man (23) meldt zich voor mishandeling Koningsnacht Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Een 23-jarige man uit Bruinisse heeft zich gisteren gemeld als verdachte van de mishandeling tijdens de Koningsnacht in Goes. 


De politie deed eerder een oproep voor het inleveren van camerabeelden. Daarnaast vroeg de politie afgelopen week of de dader zich wilde melden bij de politie. De politie startte een onderzoek nadat het slachtoffer aangifte had gedaan.

De man zou tussen 04.00 uur en 04.15 uur een jongen hebben mishandeld op straat. De verdachte en het slachtoffer zouden onderling een conflict hebben gehad voorafgaand aan de mishandeling. Het slachtoffer raakte dusdanig gewond dat hij zijn bewustzijn verloor. 

Na een gesprek met de verdachte, waarin hij een verklaring heeft afgelegd, mocht hij het politiebureau weer verlaten. De politie vervolgt het onderzoek. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (30-4-2022 om 13:13)
ach hij zal wel een ''moeilijke'' jeugd gehad hebben dus een taakstraf of zoiets
Cookie-instellingen beheren