Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Woning Vlissingen gesloten na vondst hennepkwekerij

Toegevoegd: 29-04-2022, 15.40 uur
Woning Vlissingen gesloten na vondst hennepkwekerij
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Burgemeester Van Den Tillaar heeft vandaag een woning aan de Blikkenburg in Vlissingen voor drie maanden gesloten nadat er een hennepkwekerij is aangetroffen.


Eind februari werd er in de woning een opsporingsonderzoek gehouden. Bij dit onderzoek werd er in de woning een hennepkwekerij aangetroffen. De politie heeft destijds de werkende kwekerij ontmanteld.

Het besluit van de burgemeester is genomen op grond van de Opiumwet. De sluiting van de woning moet volgens de gemeente Vlissingen bijdragen aan vermindering van drugscriminaliteit en daarmee de vergroting van de veiligheid en leefbaarheid in de samenleving.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuw (29-4-2022 om 18:45)
ze moeten dit e ht hard aan pakken of er nau kinderen bij betrokken zijn of niet kan niet zwaar genoeg aangepakt worden
Cookie-instellingen beheren