Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
96 files van totaal 349 km

Man gewond bij kop-staartbotsing Vlissingen

Toegevoegd: 29-04-2022, 17.29 uur
Het slachtoffer is met nek/rugklachten naar het ziekenhuis in Goes gebracht.
Het slachtoffer is met nek/rugklachten naar het ziekenhuis in Goes gebracht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Een man is vanmiddag gewond geraakt bij een botsing op de Paul Krugerstraat in Vlissingen. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis in Goes gebracht.


De bestuurder remde omstreeks 16.20 uur voor overstekend verkeer bij het zebrapad ter hoogte van de Van Dishoekstraat in Vlissingen. De automobilist achter het slachtoffer zag dit te laat en botste op het slachtoffer. De bestuurder is door een handhaver gestabiliseerd in de auto omdat het slachtoffer aangaf nek/rugklachten te hebben.

De ambulancemedewerkers hebben zich over het slachtoffer ontfermd. Na onderzoek in de ambulance is het slachtoffer meegenomen naar het ziekenhuis in Goes. Van de beide bestuurders is een verklaring opgenomen. Tijdens het ongeval werd het verkeer door een handhaver over de Van Dishoekstraat gestuurd.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
timsalabim (1-5-2022 om 08:02)
Ik zie niet echt grote auto's op de foto, dus hoe bepalen wij nu bij wie de schuldvraag ligt? Zo doen wij dat toch hier? Mensen veroordelen op hun auto?
Donpie (29-4-2022 om 22:07)
Afstand houden is ver te zoeken je zit er maar mee met nek klachten enz...vooruit kijken...maar er word zo hard gereden en allemaal even snel willen en liefs niet stoppen want ik dat of dat.......geloof niks dat er wat mis is met de weg..het is drukker geworden maar dat wil Vlissingen...er wordt te hard gereden..veel te hard en te kort op voorganger gereden. Blij dat ik er niet bij betrokken was daarom rij ik niet hard als er een klever achter me zit.
Bewoner 2 (29-4-2022 om 21:23)
Dit kruispunt is een ramp. Ik woon er ook en kom er dus regelmatig langs. Het verkeer komt van alle kanten: auto's, fietsers. voetgangers en niet te vergeten de klanten van de benzinepomp/B&B die van links en rechts kunnen komen. Ook fietsers steken over via het zebrapad. Bovendien is het overzicht door de vele geparkeerde auto's niet optimaal. Dat er niet vaker ongelukken gebeuren is vaak te danken aan de bewoners die bedacht zijn op onverwachte bewegingen van andere weggebruikers. Ook de kruising Ribessstraat-Van Dishoeckstraat en Oude Industrielaan-Van Dishoeckstraat is onoverzichtelijk, vaak vanwege de vele - en vaak fout geparkeerde - buitenlandse kentekens. Niet hun schuld overigens. Ruimtegebrek ivm vergunningenbeleid Vlissingen.
Bewoner (29-4-2022 om 20:10)
Het is een gevaarlijk kruispunt daar word hard gereden daar en vaak geen overzicht. Woon zelf daar in de buurt en moet daar elke dag langs. Sterkte aan de slachtoffer
Moeder (29-4-2022 om 18:21)
Afstand houden is zéér belangrijk... En al je aandacht bij het verkeer houden. Dat laatste zeg ik niet dat dat niet zo was. Maar zou kunnen.... Sterkte en beterschap voor de gewonde.
Cookie-instellingen beheren