Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

3 jaar celstraf geëist voor overval kapsalon Middelburg

Toegevoegd: 29-04-2022, 17.41 uur
De verdachte dwong met een vuurwapen een buit van 60 euro af.
De verdachte dwong met een vuurwapen een buit van 60 euro af.
© Foto: Remi Mesu
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Tegen de 23-jarige M. K. uit Vlissingen is vrijdag voor de rechtbank in Middelburg een gevangenisstraf van drie jaar, waarvan een jaar voorwaardelijk geëist. De Vlissinger wordt verdacht van het plegen van een overval op een kapsalon in Middelburg.


De zwaar aan hasj verslaafde K. zat in de ochtend van 24 juni 2021 na een lange nacht werken zonder hasj en zonder geld. In Middelburg wandelde hij wat rond en besloot na de nodige twijfels een kapsalon aan de Sint Janstraat in te overvallen. Hij eiste onder bedreiging van een vuurwapen geld en ging er met zestig euro vandoor. Niet veel later kon hij op de A58 bij Rilland worden aangehouden.

Volgens K. is hij nu vrijwel van zijn verslaving af en rookt hij nog hooguit één joint per maand, in plaats van dertig per dag.  De uitspraak van de rechtbank zal over twee weken plaatsvinden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (1-5-2022 om 02:01)
Dus de dader had dus blijkbaar wel een vuurwapen en een auto.... Misschien volgende keer oprecht sorry zeggen, daar zijn de dames en heren rechters gevoelig voor. Wat een land vol idioterie.
Cookie-instellingen beheren