Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel hulpdiensten voor noodsituatie in Goes

Toegevoegd: 29-04-2022, 19.38 uur
Door: Eugène Harthoorn

GOES - De hulpdiensten zijn vanavond groots uitgerukt voor een medische noodsituatie aan de 's-Heer Hendrikskinderenstraat in Goes. Het incident trok veel bekijks.


Omstreeks 18.20 uur vond de noodsituatie plaats  in een woning aan de 's-Heer Hendrikskinderenstraat. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen bleek dat de situatie zo dusdanig ernstig was dat het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam ter plaatse werd gevraagd. Dit team landde omstreeks 18.40 op een nabijgelegen grasveld. 

De hulpdiensten kwamen onder andere ter plaatse met drie politie-eenheden, een ambulance en de nieuwe rapid responder van de ambulancedienst. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis in Rotterdam  gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (30-4-2022 om 12:50)
Er zijn wel heel veel medische noodsituaties de laatste tijd
Aan Jo (30-4-2022 om 12:47)
Dat gebouw waar het was wonen geen criminele jongeren, ook heeft een medische noodsituatie niks te maken met criminele jongeren. Beetje domme reactie dus ;)
Jo (30-4-2022 om 00:43)
Daar heb je een soort kinder club voor criminele jongeren ben benieuwd...
Cookie-instellingen beheren