Weerbericht:
Wolkenvelden. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Filmmakers van sloopterrein Vlissingen gestuurd

Toegevoegd: 30-04-2022, 08.29 uur
Filmmakers van sloopterrein Vlissingen gestuurd
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - De politie heeft vannacht meerdere personen van een slooptterein gestuurd. Ze zouden een filmclip willen opnemen. 


De wijkagenten van gemeente Vlissingen kregen vannacht de melding dat er een aantal personen over een sloopterrein zou lopen. Na controle troffen zij inderdaad deze mensen aan. Na een kort gesprek met de groep bleek dat zij over het hek waren geklommen om een videoclip op te nemen.

De agenten hebben de filmmakers erop gewezen dat ze zich op verboden terrein begeven en na persoonsgegevens te hebben opgenomen is de groep met een waarschuwing heengezonden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anon (1-5-2022 om 11:56)
Als je een filmcamera koop en daarmee films maak dan ben je inderdaad een filmmaker. Daar hoef je echt geen opleiding voor te volgen hoor (is voor de papieren wel beter uiteraard) maar sommige leren dit thuis zelf en zijn daar heel succesvol in. Toestemming om te filmen moet inderdaad wel geregeld zijn.
Arthur (1-5-2022 om 10:25)
Dus als ik een videocamera koop ben ik dan ook ineens een "filmmaker"? Mensen die documentaires maken of films hebben hiervoor een opleiding gevolgd en vragen toestemming aan om te mogen filmen.
Anon (1-5-2022 om 07:52)
Als ze daar met machettes en geweren rond liepen zouden ze niet met een waarschuwing op zak zijn weggestuurd.
Pdw. (30-4-2022 om 22:06)
Machettes en geweren? Volgens mij heeft u te veel films gezien.
Franky (30-4-2022 om 18:23)
Filmmakers of idiote rap groepjes met machettes en geweren? Daar zit nogal een verschil in, maar ik vermoed dat het niet om een unieke documentaire gaat.
Pdw. (30-4-2022 om 09:52)
Sloopterreinen zijn natuurlijk wel mooie locaties on te filmen En zeker in het donker. Misschien een verzoek indienen bj de betreffende aannemer? Wie weet.
Cookie-instellingen beheren