Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
97 files van totaal 383 km

Steekpartij Vlissingen, politie lost waarschuwingsschot

Toegevoegd: 30-04-2022, 17.13 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij de Van Hogendorpweg in Vlissingen is zaterdagmiddag iemand gewond geraakt bij een steekpartij. De politie heeft één verdachte aangehouden. Hierbij is een waarschuwingsschot gelost.


De hulpdiensten werden kort voor 16.00 uur op de hoogte gebracht van het voorval, dat volgens een politiewoordvoerder plaatsvond in een supermarkt. Na tien minuten werd ook een traumahelikopter ter plekke gevraagd. Het Mobiel Medisch Team (MMT) kwam niet met de helikopter naar Vlissingen maar landde bij het ziekenhuis in Goes om zich daar bij het behandelteam te voegen. Het slachtoffer was namelijk al met spoed naar het Admiraal De Ruyterziekenhuis gebracht.

Agenten troffen op het parkeerterrien bij winkelcentrum Papegaaienburg een verdachte aan in een auto. Hij is aangehouden maar hierbij moest wel een waarschuwingsschot worden gelost door één van de aanwezige agenten. Een tweede verdachte heeft zich gemeld op politiebureau en is aangehouden. De politie onderzoekt momenteel nog wat er precies is gebeurd. Hiervoor is ook de afdeling Forensische Opsporing ingeschakeld.

 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (30-4-2022 om 23:33)
Wanneer wordt het vele tuig dat deze rot stad “rijk” is, eens aangepakt. Je zal maar met je kind boodschappen lopen te doen en in zo’n situatie terecht komen, en ja het kan ergens anders gebeuren, maar de kans in de “parel” Vlissingen is vele malen groter, met dank aan de lamlendige houding van de gemeentebesturen in de afgelopen tientallen jaren.
Grote Smurf (30-4-2022 om 20:52)
De aanhouding heb ik gezien. Het type wat werd aangehouden was typisch weer zo'n psychopatische tokkie. Wat een laffe mannetjes zijn het toch. Altijd maar een wapen op zak omdat ze zichzelf anders zwak voelen. Krijgen ze een keertje ruzie, dan gebruiken ze het ook meteen. Vroeger waren mannen nog mannen en loste ze een conflict meestal met woorden op en anders met de vuist. Veel sterkte voor het slachtoffer.
Kees (30-4-2022 om 19:24)
Wat de oorzaak is het is niet normaal andere mensen moeten dit meemaken. Gaat tegen om een korreltje zout waar men ruzie om heeft. Harder aanpakken..harder straffen het gast niet goed in dit land
Cookie-instellingen beheren