Weerbericht:
Overdag perioden met zon en kans op een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Man botst op lantaarnpaal in Hulst

Toegevoegd: 01-05-2022, 10.16 uur
Man botst op lantaarnpaal in Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

HULST - Gisteravond is een bestuurder met de schrik vrijgekomen nadat hij op de Zoutestraat in Hulst tegen een lantaarnpaal botste. De man was onder invloed van alcohol.


De man kwam omstreeks 18.40 door een onbekende oorzaak tegen een lantaarnpaal aan de Zoutestraat in Hulst terecht. Door het ongeval werd de lantaarnpaal volledig uit de grond gereden. De toegesnelde ambulancemedewerkers hebben de man onderzocht. Hij bleek echter niet gewond te zijn geraakt. 

De politie heeft een blaastest afgenomen bij de bestuurder. Hij bleek te rijden onder invloed. Het voertuig is door een bergingsbedrijf afgesleept.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een gast (2-5-2022 om 12:07)
Als ze dan toch zo nodig moeten gaan rijden met te veel alcohol in het lijf, dan kunnen ze beter een lantaarnpaal aanrijden dan iets anders. En als dan de rekening niet door de verzekering word betaald maar ze zelf alle schade moeten betalen, dan bedenken ze zich de volgende keer misschien wel, want dan worden de alcoholische drankjes wel erg duur betaald.
jane (1-5-2022 om 17:09)
sommige denken dat drank en autorijden nog steeds samen gaat , moeten veel meer controleren op drank en drugs .
Johan (1-5-2022 om 14:57)
Maar er brandde wel een lampje op. Ik vind dat de gemeente vrijuit gaat.
timsalabim (1-5-2022 om 11:37)
Gemeente Hulst aansprakelijk stellen, die lantaarnpaal stond vast in de weg
Cookie-instellingen beheren