Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
101 files van totaal 343 km

Drie verdachten aangehouden voor steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 01-05-2022, 11.08 uur
De politie heeft drie verdachten aangehouden voor het steekincident in Vlissingen
De politie heeft drie verdachten aangehouden voor het steekincident in Vlissingen
© Foto: Remi Mesu
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Het slachtoffer van het steekincident aan de Van Hogendorpweg is een 23-jarige man uit Vlissingen. Er zijn drie personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het geweldsincident. Het slachtoffer en de verdachten zijn bekenden van elkaar.


Gistermiddag omstreeks 15.55 uur kreeg de politie meerdere meldingen van een incident in een supermarkt aan de Van Hogendorpweg in Vlissingen. Getuigen hadden gemeld dat er een persoon gewond was en dat er mogelijk een wapen was gezien. De politie rukte groots uit en trof ter plaatse een gewonde man aan. Hij is door het ambulancepersoneel met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De poltiie heeft samen met de politiehelikopter in de omgeving gezocht. Op de parkeerplaats aan de Papegaaienburg hebben agenten met een Benadering Techniek Gevaarlijke Verdachten (BGTV) een 52-jarige man uit Vlissingen aangehouden. Een agent heeft hierbij een waarschuwingsschot gelost. De auto van de verdachte is meegenomen voor verder onderzoek.

Een 38-jarige man uit Vlissingen meldde zich enige tijd na het incident bij het politiebureau. Hij is daar aangehouden. Zondagnacht is een 16-jarige jongen uit Vlissingen aangehouden. De drie verdachten zitten vast voor verhoor. De politie doet verder onderzoek naar het geweldsincident.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (1-5-2022 om 22:33)
Waardeloos volk. Van mij mogen ze gelijk een kogel krijgen op de juiste plaats.
Cookie-instellingen beheren